Corona

UPDATE 24-3-2021: 
Maatregelen omtrent het COVID-19 virus!

Beste ouders/verzorger en leden,

Na de toespraak door premier Rutte, heeft het crisisteam van Scouting Nederland overlegd over hoe de lockdown invloed heeft op het spel scouting en daarbij de factsheet met maatregelen tegen het coronavirus aangepast. In deze factsheet staan alle maatregelen, mogelijkheden en onmogelijkheden genoemd waar wij ons als scoutinggroep aan moeten houden. 

Jeugdorganisaties mogen weer fysieke opkomsten aanbieden. Daarom zullen er vanaf 24 maart weer fysieke opkomsten aangeboden worden. De speltakleiding zal u nadere informatie sturen over de invulling van de opkomsten. Let wel: Iedereen is vrijwillig en daarom is het geen probleem als uw zoon / dochter niet deelneemt aan de opkomsten. Tevens is leiding geven ook vrijwillig. Indien het leidingteam het niet vertrouwd behoren online opkomsten / thuis opdrachten tot de mogelijkheid.  
De strengere regels voor komsten gelden tot in ieder geval 20 april a.s. 

Indien er vragen zijn dan kunt u die altijd stellen aan het groepsbestuur via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Met vriendelijke groet,
Het groepsbestuur van Scouting Johan van den Kornput