Corona

UPDATE 19-9-2021: 
Maatregelen omtrent het COVID-19 virus!

Beste ouders/verzorger en leden,

Na de toespraak door premier Rutte, heeft het crisisteam van Scouting Nederland overlegd over hoe de nieuwste regels worden doorgevoerd binnen het spel scouting. Omdat wij veel buiten spelen zijn vele regels voor ons niet meer van toepassing. Gelukkig kunnen we langzaam weer naar normaal toe. Samen met elkaar komen we door deze crisis heen. Uiteraard blijft wel gelden voor iedereen: 

  • Blijf thuis bij klachten 
  • Was je handen vaak! 
  • Nies in je elleboog

Wij hoeven vanaf 25 september geen gezondheidscheck meer uit te voeren, wel zullen we een registratieplicht hanteren (de leiding zal de namen van de leden die fysiek bij de opkomsten aanwezig zijn noteren). Daarnaast hoeven wij geen afstand meer te houden, maar proberen we dat wel waar mogelijk. Ook zullen wij de opkomsten zoveel mogelijk buiten organiseren. 

De speltakleiding zal u nadere informatie sturen over de invulling van de opkomsten. Let wel: Iedereen is vrijwillig en daarom is het geen probleem als uw zoon / dochter niet deelneemt aan de opkomsten. Tevens is leiding geven ook vrijwillig. Indien het leidingteam het niet vertrouwd behoren online opkomsten / thuis opdrachten tot de mogelijkheid.  


Indien er vragen zijn dan kunt u die altijd stellen aan het groepsbestuur via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Met vriendelijke groet,
Het groepsbestuur van Scouting Johan van den Kornput